Borstputsmaskin BM 8

Leverantör: Heesemann
Borstputsmaskin för slipning av profilerade ytor. Modellen kan utrustas med borstvalsar och diskaggregat men även strukturborstaggregat. Diskaggregatet har en överlägsen funktion där diskarna vandrar över hela arbetsbredden med justerbar rotations- och rörelsehastighet. Detta medför att alla borststrips slits lika mycket oavsett materialflöde.

Borstputs BM 8

Med hjälp av en borstmaskin som är oumbärlig vid många användningsområden t.ex. för bearbetning av arbetsstyckets kanter efter lackering, för fasning skarpa kanter och för att avlägsna överlappande lack och tillsatsmaterial eller slipkompositarbetsstycken resp. arbetsstycken med utskärningar. Efter laminat eller fanering. För att strukturera trä, lackerade ytor är en borstmaskin perfekt.

Heesemanns borstmaskin BM 8 erbjuder flexibla konfigurationsmöjligheter från en till sex borstar för olika applikationer. Om krav förändras, borstarna är helt enkelt utbytbara. En vakuummatarmatta garanterar en säker transport av mindre arbetsstycken. Borsthastigheter kan regleras kontinuerligt med frekvensstyrda enheter. Genom det perfekta arrangemanget av borstenheterna – diskborstenheter resp. cirkulära borstar (Ø 400 mm) som kör med och mot matningsriktningen är den perfekta kombinationen. Borstmaskin BM 8 är utrustad med en effektiv rengöring av matarmattan.

Produkten är taggad med

Heesemann Putsar Träbearbetning & Packning
Kontakta oss
Mats Mared
+46 (0)36 387823
Anders Frostfeldt
+46 (0)36 387814
Fredrik Gustavsson
+46 (0)36 387842
Kent Axelsson
+46 (0)36 387828
William Strang
+46 (0)36 387843

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Telefon

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande