Tappning automatisk

Leverantör: Beth
Automatisk Tappislagning från BETH med mångårig och beprövad slot-pin (tappislagning) funktion. När du satsar på kvalité och funktion!

Mångåriga och beprövad slot-pin (tappislagning) maskin.

Med detta koncept, vi förlitar oss på en mycket hög produktivitet.

På grund av ungefärliga räcken gående, med massiva kedjor samtidigt dras jigglådor 6-10 arbetsstycken för att hitta mig själv i denna tidsmaskin utrymme.

För arbetsstycken med dimensioner upp till 110mm tjocklek 50mm – 180mm bredd och 320mm – 6000mm längd (Brüstungsmaß)

Hela maskinkonceptet är upp till fem viktigaste aggregaten och fem extra enheter per sida utbyggbart (SZ 5/5).

Den extremt tunga (per enhet upp till 0,75 ton) och användningen av modern teknik möjliggör en vibrationsfri fräsning processen och därmed ett herorragendes fräsmönster. Som ett resultat, är användningen av den 1- till 3-skiftsdrift med högsta kvalitet och tillförlitlighet garanteras.

Maskinbasen består av en 150mm hög stål gjuten konstruktion (se figur).
Den sammanlagda basen är gjord av en 30 mm tjock stålgjuten konstruktion, som bearbetas på CNC-bearbetning Center till 100% i en vinkel och tillhandahålls i en enda installation med alla spår och hål. Genom denna produktion, är strukturen exakt samma för alla moduler passform och utan justeringar utbytbara.

De linjära styrningar är konstruerade för en lastkapacitet på 5,2 ton och är utrustade med vagnen och linjärenheten. Som ett resultat, är en extremt lång livslängd uppnås utan omfattande underhåll.

Den direktdrivna av fräsverktyg uppnås genom en frekvensstyrd 15kW AC-motor med speciella spindellager, som är helt slutna och smorda för livet. Denna styrning av enheterna, är strömförbrukningen minskar med upp till 30%.
Som ett resultat, är de svängningsintervall axel, motor, remskivor och remmar minskade från början till ett absolut minimum.
Hastigheten är stufenos av 4000 beroende på verktyget och Arter – 5000 U / min på maskinens programmering justerbar.

Verktygsspindeln har en längd upp till 320 mm och en diameter av 50 mm. Den användbara bana (vertikal stroke) är på denna höjd 275mm.

Huven är försedd med speciella Luftleitflügeln och en andra spånuppsamlingskammare. Den verktygsväxling är möjlig utan problem genom att öppna sufflett flis från baksidan.

Utfodring och spännsystem

Förskottet i tappkuttern är byggt på en fast bärare kedja med två parallella roterande precisionskedjor (brottlast av 19 ton vardera).

Den drivs av en servomotor och är säkrad med en momentövervakning mot överbelastning.
Kedjan transportören har på sina topp två mark platta och två markstålprismatiska guider på vilka jigglådor är konstruerade. Prismat motsvarigheter på botten av jiggen lådor är gjorda av en speciell brons, kombinerar Superior som glid fastigheter med hög slitstyrka.

Utformningen av stationerna inlopps, mellersta och utlopps konstrueras hydropneumatisk, vid öppning och stängning kläm fallen en maxlast på 100N uppstår i de prismatiska guider.

De routing enheter tapphål och tappkuttern är utrustade med helautomatiska avslutande backing trälister som dölja sig tillsammans med verktyget i båda axiella riktningarna och är linjärt.

Möjliga alternativ SZ

A) I stället för den första såg en Zerspanermotor med 40mm axel, 5kW, 3000 U / min styrs elektroniskt
Ligger B) avrundningsfräs ovanifrån och underifrån bakom Ablängssägen, 5kW och 5000-7000 varv / min, både horisontellt och vertikalt utrustad med servodrifter
C) All positionering kan utrustas med servomotorer
D) ”tomrum” inklusive foder och bas förlängning för framtida expansion
E) Möjlighet att bygga upp till totalt fem enheter per sida
F) ljud hölje som Komplettkapselung maskinen
G) framsidan borrning och plugg

Produkten är taggad med

Beth Fönster & dörrar Träbearbetning & Packning Beth
Kontakta oss
Mats Mared
+46 (0)36 387823
Anders Frostfeldt
+46 (0)36 387814
Fredrik Gustavsson
+46 (0)36 387842
Kent Axelsson
+46 (0)36 387828
William Strang
+46 (0)36 387843

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Telefon

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande