Monteringslinje

Leverantör: Priess & Horstmann
Priess & Horstmann är ett väletablerat företag med beprövade kunskaper och imponerande kunnande: planering, kontroll, installation, support och service kommer från en enda källa. Därmed har vi möjlighet att producera högpresterande enskilda maskiner och helt kompatibla, helt sammanlänkade maskinlinjer för satsstorlek med produktion av kök, badrum, vardagsrum, sovrum och kontorsmöbler.

Möt de högsta kraven på marknaden med moderna monteringslinjer för möbeltillverkning. En monteringslinje från Priess & Horstmann ger olika möjligheter att bearbeta sidopaneler med hjälp CNC styrningar och matarstationer.

Möte de högsta kraven i möbeltillverkning
BAT-TAX-CNC teknik utformades i nära samarbete med kunderna och är anpassade till deras behov för behandling av möbelfronter. Det gör att i stort sett all tänkbar förmontering och bearbetning på möbelfronter kan helt automatiskt genomföras enligt principen om pick & place. Denna Priess & Horstmann utveckling kan även användas för andra möbeldelar. Denna teknik är flexibelt utrustad med en eller flera borr och monteringsstöd , optimalt anpassade till arbetsstyckets spektrum och önskad kapacitet. Beroende på kundens behov kan det perifera styckets försörjning utföras av manuell matning eller eventuellt för obearbetade och / eller färdiga arbetsstycken via buffertar eller hanteringsrobotar.

Olika möjligheter till sidopanel bearbetning.
Beroende på produktionskrav, maskintyper BAO-DL-CNC och BMA-DLS-CNC är tillgängliga för bearbetning av möbeldelar på ena sidan, och serien BAT-DTW-CNC för bearbetning av upp till sex sidor. Alla tre serier kan manuellt matas med delar eller ansluten till en matningsstation typ PBA. Alla maskiner kan också kopplas till tidigare led i maskiner.

BAT-DTW-CNC – allround bland elektroniskt styrda borrnings- och monteringsmaskiner.

Den elektroniskt styrda borrnings- och monteringsmaskinen BAT-DTW-CNC för orderrelaterad sats, tillverkning av möbeldelar, är en äkta allround. Mångsidigheten hos denna maskin gör den lämplig för användning i alla delar av möbelproduktion.

Matningsstationer med säkerställd synkroniserad produktion.
Enastående produktionsresultat kan inte uppnås enbart genom tekniska innovationer. Oavbruten matning av obearbetade arbetsstycken i början av processen och tillförlitlig stapling av arbetsstycken i slutet av processen är nödvändig för att säkerställa synkroniseringen av produktionsprocessen. Matningsstationerna från Priess & Horstmann har utvecklats för att säkerställa just detta: Perfekt synkroniserat materialflöde för batch-möbelproduktion eller serie-produktion. Designad som portal matning eller robotsystem.

 

Pressar.
Med hjälp av systempressar från Priess & Horstmann, pressas skåp vertikalt eller horisontellt beroende på utformningen. Skåpen är förenade via momentstyrda NC servoaxlar, som garanterar högsta kvalitet på den färdiga produkten även när det gäller känsliga och mycket komplexa konstruktioner.

 

Programmet kontrollerar placering av armar och säkerställer optimal hantering av manuellt matade delar.
Utbudet och vridsystemet ZWA-CNC säkerställer automatisk matning av sidopanelerna.
Den helautomatiska matningen av bottenpaneler, hyllor och bakre paneler utförs av MEN-CNC.

Integrerad kompetens för kompakta produktionslinjer

Sofistikerad maskinteknologi kräver konsoliderad teknisk kunskap periodiserat över decennier av utvecklingsarbete och anpassat till de praktiska kraven på marknaden. Förutom enskilda komponenter i borrnings- och monteringsmaskiner, Priess & Horstmann tillverkar också helt sammanhängande och högeffektiva produktionslinjer. Dessa är inte off-the-shelf lösningar, men planeras, utformas och förverkligas i nära samarbete med kunden. Specialisterna på Priess & Horstmann använder sina erfarenheter för att hjälpa sina kunder på bästa möjliga produktionsplanering.

 

Produkten är taggad med

Priess & Horstmann Anläggningar Träbearbetning & Packning Priess & Horstmann Priess & Horstmann Priess & Horstmann
Kontakta oss
Mats Mared
+46 (0)36 387823
Anders Frostfeldt
+46 (0)36 387814
Fredrik Gustavsson
+46 (0)36 387842
Kent Axelsson
+46 (0)36 387828
William Strang
+46 (0)36 387843

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Telefon

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande