Träbearbetning & Packning

Är ni verksamma inom träbearbetning och i behov av att producera med högre kvalitet, kapacitet och till lägre kostnad? Ni kanske skall börja producera en helt ny produkt eller är i behov av att förbättra en befintlig? Vi har över 45 års erfarenhet av träbearbetning och träbearbetningsmaskiner och vet hur ni gör det på bästa sätt till lägsta möjliga kostnad. Att höra av sig till oss lönar sig.

Vi har lång erfarenhet av maskiner och anläggningar för träbearbetning och jobbar tillsammans med leverantörer som ligger i absoluta frontlinjen inom sina respektive områden. Det kan gälla klassiska snickerimaskiner, lack- och målningsutrustning, CNC-maskiner, automationslösningar, kompletta bearbetningslinjer och mycket mer. Vi har kostnadseffektiva flexibla lösningar för fönster- och dörrtillverkning, marknadens bästa utrustning för tillverkning av planmöbler och en hel del annat som hjälper er få ut mer av högre kvalitet till lägre kostnad.

Vi levererar olika förpackningslösningar där det kan gälla en enskild kartongskärmaskin eller krympfolielösning men vi levererar även kompletta linjer med inmatare, kartongresare, stötskydd, hanteringsutrustning och så vidare. Det är alltså allt från en stand-alone maskin till kompletta flat-pack-linjer.

Visa all utrustning