Leverantörer

Adelmann Umwelt GmbH

Tyska Adelmann har tillverkat brikettpressar i mer
Tyska Adelmann har tillverkat brikettpressar i mer än 30 år. Levererar även återvinningsanläggningar för däck och är Europas (kanske världens) största leverantör av återvinningsanläggningar för kylskåp och elektronik. Flera olika modeller av brikettpressar finns i programmet och anläggningarna levereras i olika storlekar. Adelmanns maskiner och anläggningar är kända för hög driftsäkerhet, hög kapacitet och låga driftkostnader.
Altendorf logo

Altendorf

Altendorf är branschens troligtvis mest kända
Altendorf är branschens troligtvis mest kända varumärke - men det är heller inte konstigt. Altendorf har tillverkat kvalitetsmaskiner i över ett sekel och sedan över 50 år koncentrerar man sig uteslutande på sågar. Man lägger helt enkelt all kraft på att tillverka världens bästa sågar och inget annat. Det är 100% fokus på utveckling av sågar genom att förfina kvalitet, stabilitet, hjälpmedel och operatörsvänlighet så att ALLA skall kunna få så bra justersåg som möjligt.

Barberan

Barberán grundades 1929 och har sedan dess
Barberán grundades 1929 och har sedan dess levererat lösningar inom lackering, printning, torkning, ommantling, laminering, postforming och slipsystem, liksom ett brett utbud av kompletterande maskiner. Barberans linjer är utformade för att förbättra produktiviteten och minska tillverkningskostnaderna. Deras lösningar är utformade med hänsyn och respekt för miljöpåverkan . Fabriken ligger i Castelldefels (Barcelona, Spanien); en enastående plats, med tanke på närheten till hamnen och flygplatsen i Barcelona.
Beth logo

Beth

1993 startades Beth GmbH. Fokus ligger på
1993 startades Beth GmbH. Fokus ligger på profilering, falsning och borrning av dörr- och fönsterdetaljer samt byggnadskomponenter. Sedan starten, kan konstateras att efterfrågan på översyn och ombyggnad av begagnade maskiner samt nyutveckling är stor. I de nyutvecklade maskiner som är av modulär design med egenutvecklade gjutna fästen, kan användas i tvär- och längdbearbetning. Den största maskinlinje som tillverkats av Beth består av nio enskilda maskiner för dörrtillverkning. De egenproducerade maskinerna består av standardkomponenter, Siemens PLC styrsystem och andra Tyska kvalitetsfabrikat vilket är en garanti för bästa tillförlitlighet. Genom konsekvent kontroll av enheterna ( t.ex. Siemens servoteknik, Perske direktdrift av motorer ) kan strömförbrukningen jämfört med ett konventionellt system minska med cirka 30 % .  

Bonacin

Bonacin tillverkar skåppressar till olika ändamål
Bonacin tillverkar skåppressar till olika ändamål och bra pris. Minimalt underhåll och låga driftskostnader är utmärkande egenskaper. Modell Nina är en halvautomatisk skåppress med manuell in- och utplockning. Modell Pinta är en helautomatisk genommatningspress med automatisk avläsning av skåpets dimensioner. Företaget är beläget i Italienska Pesaro.
brt hartner

BRT Hartner

BRT HARTNER specializes in designing and
BRT HARTNER specializes in designing and engineering equipment for recycling and waste sorting applications. The machines streamline and automate operations at waste processing facilities around the globe. In providing customized systems and fully integrated solutions for the sorting and recycling industries, the company contributes to the customers’ long-term profitability. In Germany and worldwide, BRT HARTNER has gained the confidence of customers ranging from private waste disposal contractors, municipal recycling facilities, waste management companies as well as the energy sector and plant engineering firms. Together with its international distribution partners, the company has established a sales and sevice network, putting focus on customer satisfaction.

CPM

CPM står för California Pellet Mill och har anor
CPM står för California Pellet Mill och har anor redan från 1883. Pelletspressar, hammarkvarnar, pelletskylare, konditionerare, mognadkammare och matningssytem tillverkade av världsledande CPM. Pelletspressarna är byggda på väl beprövad teknik som klarar tuffa tag. CPM:s pelletspressar har erkänt bra kapacitet.
Eggersmann

Eggersmann GmbH

Eggersmann Group är ett nätverk av företag som är
Eggersmann Group är ett nätverk av företag som är verksamma både nationellt och internationellt inom områdena bygg och återvinningsteknik . Med många års erfarenhet och omfattande know-how teknik är det en leverantör som kännetecknar kvalité och kompetens från enstaka maskiner till kompletta anläggningar.
FORUS

Forus

I mer än två decennier har namnet FORUS varit
I mer än två decennier har namnet FORUS varit likvärdigt med en effektiv krossteknik. FORUS krossar fungera tillförlitligt - fokuserad maskinkonstruktion med en lång livslängd och perfekt service. Hittills har mer än 1.000 mobila och stationära FORUS system sålts till internationella kunder. FORUS kunder uppskattar högsta kvalitet till konkurrenskraftiga villkor. Sedan Eggersmann Group blev ny ägare år 2016, lyser FORUS varumärke med en ny glans och detta gäller inte bara den nya produktionsanläggningen relaterad till varor inom industriområdet. Enligt de nya förhållandena kan vi nu producera våra standardprodukter med korta leveranstider och ge dig optimala förutsättningar för att utföra särskilda önskemål och komplexa systemlösningar. Med FORUS, kan du göra det lilla STORT

Hebrock

Sedan 1980 har framgången hos Tyska Hebrock byggt
Sedan 1980 har framgången hos Tyska Hebrock byggt på specialanpassade produkter med hög kvalitet för kantlistning. Företaget bygger mindre och medelstora kantlistmaskiner för plast- eller massivlister. Den senaste tekniken, Nollfog, har blivit en succé. Ett hetluftaggregat värmer fast listen på arbetsstycket utan att använda lim. Fogen är näst intill osynlig = Nollfog. Fullt jämförbar med lasertekniken men till ett mycket lägre pris.

Heesemann

Heesemann är kända över hela världen för sitt
Heesemann är kända över hela världen för sitt excellenta putsresultat, tillförlitlig konstruktion, ekonomisk funktion och effektiv service. Företaget startades i Tyskland av Karl Heesemann. Familjeföretaget fortsätter att verka i den anda av kvalitet som alltid har varit kännetecknande för Heesemann. Tack vare flexibelt modulsystem komponeras maskinerna individuellt för massivträ-, faner- eller lackputsning. Förutom trä finns också andra lösningar för t ex metall och plastbearbetning. När du putsar och ytbehandlar är det den slutliga finishen som sätts på produkten. Ställ absolut högsta krav på den utrustningen. Välj  Heesemann!

IMA

Världsledande tillverkare av kantlistmaskiner, CNC
Världsledande tillverkare av kantlistmaskiner, CNC-maskiner, borrmaskiner och anläggningar för skivmaterial. Från mindre standardmaskiner till dörrmaskiner och större specialmaskiner. Kännetecknande för IMAs maskiner är kvallitet, stabilitet, driftsäkerhet, ett enkelt handhavande och hög flexibilitet. Allt detta borgar för låga driftskostnader i många år. Maskiner för bänkskivetillverkning och dörrproduktion är en annan IMA specialitet. Från mindre maskiner med manuell beskickning till olika genommatningsvarianter. Bearbetning av dörrar ställer speciella krav på maskinerna. IMA har också ett Cutting center för extremt flexibel "sågning" av skivmaterial med hög kapacitet.

Koch

Maskiner för kapning, borrning, limning och
Maskiner för kapning, borrning, limning och centrumtappislagning samt fönstermaskiner utvecklas och tillverkas av Koch Technology. 50 års erfarenhet har gjort tyska Koch till världsledande inom denna typ av träbearbetningsmaskiner. Ett oberoende genuint familjeföretag i tredje generationen som sätter kundens önskemål i centrum. Stand alone maskiner eller genommatningslinjer för hög kapacitet.
Kraft

Kraft

Få råd med mer, uppnå mer, få mer effekt på alla
Få råd med mer, uppnå mer, få mer effekt på alla nivåer. Kraft Maschinenbau är ett dynamiskt och snabbt växande företag med en mycket positiv utveckling. Detta visar också det ständigt växande antalet anställda. Kraft tillverkar specialmaskiner och lösningar för träindustrin, linjer, anläggningar och förpackningsmaskiner.
kuper

Kuper

KUPER är en internationell medelstor företagsgrupp
KUPER är en internationell medelstor företagsgrupp med cirka 220 medarbetare vid huvudkontoret i Rietberg och försäljnings filialer i Freiburg / Breisgau, Korbußen / Thüringen och Berlin. Vi utvecklar, producerar och säljer maskiner och utrustning för industri och hantverk. Dessutom erbjuder vi en kvalificerad allround tjänst från projektering och finansiering för utbildning av din personal. Med denna kombination KUPER erbjuder exakt vilken dag du behöver för att driva ett företag framgångsrikt. Detta gäller för träbearbetning, för begagnade maskiner, plastteknik och för förpackningsanläggningar.
Löwer logotyp

Löwer

Jacob Loewer GmbH grundes 1861 och är sedan 1965
Jacob Loewer GmbH grundes 1861 och är sedan 1965 tillverkare av i huvudsak putsmaskiner till fönster, dörrar och limträproduktion. Idag är produktionen helt inriktad på bandputsmaskiner för smala detaljer samt bortsputsmaskiner för lister, hyvlade komponenter och bortsputmaskiner för breda linjer.
Marinus

Marinus

Marinus är ett nederländskt familjebolag som
Marinus är ett nederländskt familjebolag som bygger maskiner för träbearbetningsbranschen speciellt utvecklad för nischade produkter med hög kvalité och hög prestanda för en mer effektiv hantering av era produkter med ett bättre resultat.

Masterwood

Specialiserade på CNC maskiner - från små
Specialiserade på CNC maskiner - från små stämmaskiner till allroundmaskiner och hela bearbetningslinjer. Från lilla TF100 till fullfjädrade 5-axliga CNC maskiner. Maskinerna är smidiga att arbeta med, har omfattande programmeringsval, har stort utbud av aggregat och är flexibla. Alla är gediget uppbyggda med hög driftsäkerhet. Balk- eller nestingmaskiner, portal- eller svanhalsmaskiner, manuella eller automatiska bord och koppar.
Panhans by HOKUBEMA

Panhans

Företaget startades redan 1918. Tyska
Företaget startades redan 1918. Tyska kvalitetsmaskiner när de är som bäst. Ett gediget sortiment av standardmaskiner ex. fräsmaskiner, rikt/planhyvlar, justersågar, bandsågar, långhålsborrmaskiner och tillbehör till standardmaskiner. Maskinerna tillverkas i Sigmaringen, beläget i södra Tyskland. Sedan starten har ca 80.000 maskiner levererats varav ca 60.000 fortfarande är i drift. Mared har marknadsfört Panhans produkter i Sverige sedan 1975.
priess horsstmann

Priess Horstmann

Priess Horstmann står för snabb och flexibel
Priess Horstmann står för snabb och flexibel bearbetning, borrning, beslagsmontering och sammansättning av skåp i alla de slag. Allt från "stand alone"-lösningar till kompletta linjer. Priess Horstmann är ett företag med lång erfarenhet och gedigen kunskap i ämnet, kvalitet är ett av ledorden hos dem.
Salvador logo

Salvador

Salvador
Salvador
Schelling logo

Schelling

Världsledande leverantör av skivsågar,
Världsledande leverantör av skivsågar, plattuppdelningssågar och såganläggningar till krävande snickare och industrier. Schellings sågar är kända för precision och effektivitet. Precisionen ger exakta mått med högsta snittkvalitet och effektiviteten uppnås med HPO optimering i kombination med höga hastigheter och optimal logik. Schelling tillverkar sågar för träskivor, laminat, plast, komposit och metall. Schellings plattuppdelningssågar sätter standarden som alla andra gör sitt bästa för att uppnå.

Vecoplan

Sönderdelningsutrustning av yppersta världsklass
Sönderdelningsutrustning av yppersta världsklass typ kvarnar, huggar och därtill hörande kringutrustning för alla typer av material. Vi erbjuder krossar och rivare, kvarnar, huggar och kompletta anläggningar för de flesta ändamål. Vi har ett komplett program för kringutrustning som: transportörer, siloteknik, in- och utmatningsfickor, siktar, såll, trumlingsutrustning samt separering för magnetiska och icke magnetiska metaller. Vi kan erbjuda kompletta, driftsäkra och lönsamma lösningar anpassade efter behov, från små separata maskiner till stora kompletta anläggningar. För 40 år sedan högg den första utrustningen från Vecoplan tag i en träbit och sedan dess har man varit en pålitlig leverantör av utrustningar till träindustrin, sågverk, bioenergiproduktion, återvinningsbranschen osv. Man är marknadsledande i Europa och har levererat mer än 4000 anläggningar över hela världen. Vecoplan är en av Mareds äldsta partners, vi har nu samarbetat i över 40 år vilket har resulterat i över 400 levererade maskiner i Sverige.
wandres

Wandres

Enda sättet att få ett arbetstycke rent är
Enda sättet att få ett arbetstycke rent är faktiskt med en Wandres rengöringsmaskin. Det kan hända att några tycker att annan utrustning duger - men rent blir det inte. Wandres rengöringsmaskin har många unika fördelar, varav en av de viktigaste är befuktningen och rengöringen av borstarna. Befuktningen gör till att börja med att partiklarna fastnar i borsten och verkligen följer med bort från arbetsstycket. Jämför med att torka med en torr och en fuktig trasa hemma - alla vet hur stor skillnad det är. Vad som också är unikt är att borsten rengörs kontinuerligt så att partiklar inte återförs till arbetstycket, vilket är vad som sker med en vanlig borstvals. Dessutom har Wandres rengöringsvätska en "avladdande" verkan så att ytan och partiklarna inte längre är statiska. Rengöringmaskinen kan också kompletteras med olika blåsmunstycken för att komma åt håligheter och kanter, dock alltid i kombination med Wandres unika borstsystem.
wemhöner

Wemhöner

Wemhöner - tekniskt ledande för maskiner och
Wemhöner - tekniskt ledande för maskiner och utrustning inom pressning och ytbehandling. Teknik, kvalitet, innovation - det är de tre pelarna i framgångssagan om Wemhöner sedan mer än 85 år. Traditionellt kopplat till träbaserade skivindustrin och möbelindustrin, utveckling och produktion av linjer för solceller och fordonsindustrin samt särskilda presslinjer för golvindustrin.

WorkingProcess CML

WorkingProcess S.r.l. startade sin verksamhet år
WorkingProcess S.r.l. startade sin verksamhet år 2000 med ett väl definierat uppdrag : förändra processerna inom träindustrin . Från allra första början , utnyttjat företaget självt av den kunskap och erfarenhet av personer som , under många år , har varit i träbearbetning sektorn , med särskild hänsyn till "fönster" . Tanken var att förbättra bearbetningsprocessen , genom att skjuta den till extrema gränser , i enlighet med begreppen "pre - färdiga " produkter . För första gången var det " 4P " TM konceptet introducerades , nämligen : förbehandlade , Premilled , Presquared , Beredd . Arbetsprocessen är upphovsrättsinnehavaren av sådana begrepp som , syntetiskt , är utgångspunkten för den viktigaste moderna revolution i trä-ram produktionssektorn . Hela utbudet av kompakta produktionslinjer och operationsmaskiner tillverkas genom att tillämpa principerna i bolaget " Mission " : noggrannhet , flexibilitet , produktivitet och tillförlitlighet . Dessa principer utgör trottoaren av vägen som arbetsprocessen är trampar i syfte att uppfylla sin "vision " om en framtida arbetsmiljö som måste antas av trä - frame producenter ; en miljö där , på grund av de investeringar som gjorts , kommer balansen mellan arbete och privatliv förbättras i alla avseenden , för vad gäller personliga behov och ur ekonomisk och finansiell synvinkel . Inspirerad av tanken på en utilitaristisk ekonom , Jeremy Bentham , som levde från mitten av 18 till 19-talet , vilket kan sammanfattas i orden " Verkliga framsteg förbättrar livet" , arbetsprocessen har skapat sin egen Pay - off : arbetsprocess tillverkare av verkliga
ZenRobotics

Zenrobotics

Världens första robotbaserade system för
Världens första robotbaserade system för avfallssortering. ZenRobotics Recycler (ZRR) är för närvarande utformat för all typ av optisk sortering som en människa kan utföra. Det du känner igen kan du även lära robotarna att känna igen. Från att ha börjat med fokus på bygg- och rivningsavfall (CND) kan systemet nu sortera plastpåsar, tegelstenar, metaller, plaster och mycket mycket mer. Systemet återvinner värdefulla råvaror från avfallet med hjälp av avancerad maskininlärningsteknik. Systemet förbättras ständigt och idag kan du lära robotarna nya fraktioner via artificiell inlärning från datorsystemet på nolltid!