Vi söker maskinsäljare inom Återvinning & Energi

Vi söker en affärskvinna/man som säljare av maskiner och anläggningar. Är du en positiv person som får mycket gjort och söker ett intressant, mycket varierande och utvecklande arbete inom flera spännande områden med stor potential? Då skall du söka det här jobbet!

Vi är just nu i en expansiv fas med god orderingång där vi vill bygga vidare för framtiden.

Du kommer att ansvara för säljprocessen inom ditt marknadssegment, Du skall ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster, lansera nyheter från våra leverantörer osv. Kunderna är stora som små och kan vara tillverkande industrier, återvinningsbolag, energiverk, sågverk, pelletstillverkare , offentliga bolag och plastindustrier, bara fantasin sätter gränserna.

Marknadsområdet är Sverige och främst södra hälften av landet.

Erfarenhet från maskin och eller anläggningsförsäljning tror vi är en förutsättning, likaså är CAD kunskaper meriterande.

Vi ser att du är utåtriktad, har lätt att knyta kontakter, gillar att ha många bollar i luften och är van vid att jobba med office. Du skall räkna med en hel del resande och det krävs goda kunskap i engelska.

Våra leverantörer finns i huvudsak i Tyskland, Holland, samt Finland. Inledningsvis kommer utbildning att ske på plats hos leverantörerna därefter ges gott stöd av övriga i gruppen som utgörs av marknadschef, säljare, projektledare, tekniskt ansvarig och vår egen serviceorganisation.

Mared AB
Ingenjörsfirman J Mared AB levererar högklassig utrustning och service med fokus på kvalitet till den svenska träindustrin och återvinningsbranschen och vi har gjort det i 50 år redan. Inom huset har vi en unik kompetens med mångårig erfarenhet av i princip hela processen från råvara till slutprodukt och därtill passande leverantörer. Mared AB är återförsäljare för ett urval av Europeiska leverantörer som ligger i den tekniska framkanten inom sina områden och vi är en av huvudaktörerna på den svenska marknaden. Verksamhets- och stationeringsort är Huskvarna, vi är 20 medarbetare i en ”platt” organisation. Ett jobb hos oss innebär självständigt arbete med stort personligt ansvar i ett gott och vinnande team i familjär anda.

 

Hör av dig till marknadschef Thomas Magnusson, 036 – 38 78 25 om du har några frågor.

Vi utvärderar ansökningarna löpande, välkommen in med din ansökan snarast möjligt till thomas.magnusson@mared.se