Är du teknikern vi söker inom återvinning och bioenergi?

Är du teknikern vi söker inom återvinning och bioenergi?

Vi söker just nu allsidiga tekniker inom återvinning o bioenergi.
Vi behöver dig som kan lite av varje och kan jobba både i grupp och på egen hand, kan ta egna beslut och lösa problem som kan uppstå på vägen.

Arbetsuppgifter
Jobbet innebär service, reparation och underhåll av våra olika maskiner inom återvinning & energi. Arbetet innebär också många gånger uppbyggnad av hela produktionslinjer och nyinstallation av enstycksmaskiner. Vidare utför du felsökningar, analyser och levererar lösningsförslag till kunden. Arbetet sker nästan alltid ute hos kund och arbetet sker därför nästan uteslutande på annan ort. Arbetet innebär en hel del övernattningar, framförallt när man jobbar i projekt som kan sträcka sig över längre tid.

Du utgår främst från kontoret i Huskvarna.

Kvalifikationer
Vad du har för utbildning i grunden spelar mindre roll så länge du har ett genuint intresse för mekanik.

B-körkort är ett krav.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, tyska är meriterande.

Ditt stora intresse för teknik samt din förmåga att lösa problem kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du en person som har förmågan att kommunicera tydligt samt en person som trivs med högt tempo. Du har intresset och viljan att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du trivs med att arbeta utifrån ett strukturerat förhållningssätt och du prioriterar rätt saker. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och att du gärna kommer med idéer och förslag.

Ansökningar skickas till peg@mared.se , urval sker löpande.
Hör gärna av dig till 036-387831 om du har några frågor.

Med vänliga hälsningar
Peter Engberg