Servicetekniker – MIE01

Servicetekniker – MIE01

Publiceringsdatum: 18/12/2019

Mared Industrial Engineering AB söker en framåt tekniker med gott humör för service, reparation och underhåll av olika maskiner inom träbearbetande- och annan industri.

Är du teknikintresserad, älskar att lösa problem och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete samtidigt som du får möjlighet att se stora delar av landet? Då skall du söka det här jobbet!

Arbetet innefattar reparationer och service, planerade underhållsinsatser samt nyinstallationer inom främst träindustrin och ibland får man hålla utbildningar av operatörer. Arbetet medför resor och övernattningar.

Erfarenhet från liknande arbete med mek., el och styrningar är meriterande. Då stor del av arbetet kräver problemlösning så ser vi att du är en lösningsorienterad och självgående person. Du kommer få en gedigen introduktion där du till att börja med går bredvid för att med tiden arbeta mer självständigt. Vi ser också att du är utåtriktad och kan hålla humöret uppe även vid pressade förhållanden. Då våra leverantörer finns i Europa behövs goda kunskaper i engelska.

Hör av dig till Servicechef Rikard Myhrman, 036–387810 om du har några frågor gällande denna tjänst.

Välkommen med din ansökan, märk den med MIE01 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande.

Anställning kommer att bli i Mared Industrial Engineering AB. Vill du veta mer, börja här.
Vill du veta mer om Mared Group, börja här.

Företag: Mared Industrial Engineering AB
Ort: Huskvarna
Annonssäljare och rekryterare undanbedes.