Servicetekniker- JMA02 (Cv19 pausad)

Servicetekniker- JMA02 (Cv19 pausad)

Publiceringsdatum: 18/12/2019

Ingenjörsfirman J Mared AB söker tekniker för service, reparation och underhåll av olika maskiner inom återvinning och energi.

Är du teknikintresserad, älskar att lösa problem och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete samtidigt som du får möjlighet att se stora delar av landet? Då skall du söka det här jobbet!

Jobbet innebär service, reparation och underhåll av våra olika maskiner inom återvinning & energi. Arbetet innebär också många gånger uppbyggnad av hela produktionslinjer och nyinstallation av enstycksmaskiner. Vidare utför du felsökningar, analyser och levererar lösningsförslag till kunden. Arbetet sker nästan alltid ute hos kund och arbetet sker därför mestadels på annan ort. Arbetet innefattar resor och övernattningar.

Erfarenhet från liknande arbete med mek., svets., el och styrningar är meriterande. Då stor del av arbetet kräver problemlösning så ser vi att du är en lösningsorienterad och självgående person. Du kommer få en gedigen introduktion där du till att börja med går bredvid för att med tiden arbeta mer självständigt. Vi ser också att du är utåtriktad och kan hålla humöret uppe även vid pressade förhållanden. Då våra leverantörer finns i Europa behövs goda kunskaper i engelska.

Hör av dig till Servicechef Peter Engberg, 036–387831, om du har några frågor gällande denna tjänsten.

Välkommen med din ansökan, märk den med JMA02 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande.

Anställning kommer att bli i Ingenjörsfirman J Mared AB. Vill du veta mer, börja här.

Vill du veta mer om Mared Group, börja här.

Företag: Ingenjörsfirman J Mared AB
Ort: Huskvarna
Annonssäljare och rekryterare undanbedes.