Offertingenjör – MIE02 (Cv19 pausad)

Offertingenjör – MIE02 (Cv19 pausad)

Publiceringsdatum: 18/12/2019

Mared Industrial Engineering AB söker en positivt kille eller tjej som är strukturerad, kan få mycket gjort och vill stötta säljorganisationen.

Är du en positiv person som får mycket gjort, är strukturerad, söker ett intressant, varierande, utvecklande arbete och vill jobba med sälj tillsammans med kolleger? Då skall du söka det här jobbet!

Vi behöver någon som kan stötta säljorganisationen med offerter, dokumentation, ritningar och planering. Det är stöttning i säljprocessen men också att hålla i mindre projekt med ex. beställningar, planering och dokumentation. Med tiden blir det en hel del kundkontakt och i framtiden kanske projektledning.

Ett teknikintresse är bra, erfarenhet från liknande arbete är meriterande men vi ser gärna någon kille eller tjej som jobbat några år efter utbildning och vill ta ett nytt steg. Det krävs att du är väl förtrogen med MS Office och har grundkunskaper i CAD, gärna 3D. Goda kunskaper i svenska, tal liksom skrift, och då våra leverantörer finns i Europa behövs goda kunskaper i engelska.

Hör av dig till Mats Mared, 036–387823 om du har några frågor gällande tjänsten.

Välkommen med din ansökan, märk den med MIE02 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande.

Anställning kommer att bli i Mared Industrial Engineering AB. Vill du veta mer, börja här.
Vill du veta mer om Mared Group, börja här.

Företag: Mared Industrial Engineering AB
Ort: Huskvarna
Annonssäljare och rekryterare undanbedes.