Säljare dörrautomation och trafikreglering – AET01 (Cv19 pausad)

Säljare dörrautomation och trafikreglering – AET01 (Cv19 pausad)

Publiceringsdatum: 18/12/2019

Avancerad Entréteknik söker dig med driv och energi som vill bli en viktig representant för ett spännande produktutbud.

AET är i en expansiv fas. För att fortsätta vår spännande utveckling söker vi en driven säljare. Vi är ett litet team och den som börjar denna tjänst får en mycket viktig del i det.

Vi ser att du vill driva och utveckla försäljningen av våra varor och tjänster till befintliga och nya kunder. Du får möjlighet att ta ansvar för hela processen från prospekt till order och du kommer representera hela vårt produktsortiment i ditt geografiska område.

Som person är du affärsinriktad, ansvarstagande, har driv och energi i ditt sätt att agera som gärna smittar av sig i organisationen. Vi ser att du har jobbat med försäljning inom fastighet, byggföretag, partitillverkare och/eller entreprenadföretag. Tidigare tjänster som gett dig kunskap om dörrmiljöer, trafikreglering med bommar och pollare och/eller grind- och garageöppnare är meriterande. Som säljare hos AET utgår du från vårt kontor i Huskvarna och besöker kunder vilket innebär resor. Därmed krävs körkort minst B.

Hör av dig till Elisabeth Du Rietz, 036-38 78 62, om du har några frågor gällande denna tjänst.

Välkommen med din ansökan, märk den med AET01 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Sista ansökningsdag är 15 januari men vi utvärderar ansökningarna löpande.

Anställning kommer att bli i Avancerad Entré Teknik AB. Vill du veta mer, börja här.
Vill du veta mer om Mared Group, börja här.

Företag: Avancerad Entré Teknik AB
Ort: Huskvarna
Annonssäljare och rekryterare undanbedes.