Maskin- och projektsäljare – JMA01 (Cv19 pausad)

Maskin- och projektsäljare – JMA01 (Cv19 pausad)

Publiceringsdatum: 18/12/2019

Ingenjörsfirman J Mared söker nu en maskin- och projektsäljare .

Ingenjörsfirman J Mared levererar utrustning, anläggningar och system för bearbetning och vidareförädling av en mängd olika material. Vi sätter kunden främst, med målet att med rätt utrustning och service skapa mervärde och i slutänden öka våra kunders konkurrenskraft.

Vi har lång erfarenhet av branschen och har sedan starten på 50-talet strävat efter att vara en firma som erbjuder bra utrustning och professionell service. Idag representerar vi högkvalitativa varumärken som ZenRobotics, Adelmann, Eggersmann och Vecoplan. Nu fortsätter vi att satsa och önskar förstärka säljorganisationen med en maskin- och projektsäljare.

Du kommer att ansvara för säljprocessen i ditt marknadssegment inom återvinning och energi. Som säljare ansvarar du för att marknadsföra och förbättra bolagets varumärke. Du skall ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster, lansera nyheter osv. Våra kunder är tillverkande industrier, återvinningsbolag, energiverk, sågverk, pelletstillverkare, offentliga bolag, plastindustrier m.fl.

Personliga egenskaper
För att matcha rollen som säljare ser vi att du har driv och passion för att göra bra affärer. Du trivs med att bygga långsiktiga och lojala kundrelationer där du är kreativ i ditt sätt att göra affärer och förhandla. Erfarenhet från maskin- eller anläggningsförsäljning tror vi är en förutsättning. Vidare är du tekniskt kunnig och har några års erfarenhet av försäljning. Resor 3-4 dagar/veckan är en viktig del i tjänsten, likväl som resor till våra leverantörer i Europa. Engelska är inte ett hinder för dig.

Mared erbjuder en spännande och fri roll där du ges möjlighet att arbeta med utrustning från världsledande tillverkare. Inledningsvis kommer utbildning att ske på plats hos leverantörerna därefter ges gott stöd av övriga i gruppen. Vi erbjuder en arbetsplats där man har kul tillsammans och respekterar och stöttar varandra.

Alt 1 Vi sätter stor vikt vid tidigare branschvana för denna tjänst.

Alt 2 Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka.

Hör av dig till Operativ VD Thomas Magnusson, 036 – 38 78 25 om du har några frågor gällande denna tjänst.

Välkommen med din ansökan, märk den med JMA01 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande.

Anställning kommer att bli i Ingenjörsfirman J Mared AB. Vill du veta mer, börja här.
Vill du veta mer om Mared Group, börja här.

Företag: Ingenjörsfirman J Mared AB
Ort: Huskvarna
Annonssäljare och rekryterare undanbedes.