Innesäljare reservdelar – MIE03 (Tillsatt)

Innesäljare reservdelar – MIE03 (Tillsatt)

Publiceringsdatum: 18/12/2019

Mared Industrial Engineering AB söker en tjej eller kille med go energi som kan hålla många bollar i luften och gillar mycket kontakt med kunder och leverantörer.

Är du en positiv person som får mycket gjort, kan hålla många bollar i luften, söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete med mycket kundkontakt och försäljning direkt? Då skall du söka det här jobbet!

Du kommer att vara en av två reservdelssäljare. Det är dels direkt ordermottagning men med tiden kommer du också få hjälpa kunder att reda ut vad det är de behöver, offertframtagning, uppföljning och jobba tillsammans med våra leverantörer. Det gäller också att samordna med våra tekniker som skall ha delar med ut till kund.

Ett teknikintresse är bra, erfarenhet från liknande arbete är meriterande men vi ser gärna någon kille eller tjej som jobbat några år efter utbildning och vill ta ett nytt steg. Det krävs att du är väl förtrogen med MS Office, har goda kunskaper i svenska, tal liksom skrift, och då våra leverantörer finns i Europa behövs goda kunskaper i engelska.

Hör av dig till Servicechef Rikard Myhrman, 036–387810 om du har några frågor gällande tjänsten

Välkommen med din ansökan, märk den med MIE03 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande.

Anställning kommer att bli i Mared Industrial Engineering AB. Vill du veta mer, börja här.
Vill du veta mer om Mared Group, börja här.

Företag: Mared Industrial Engineering AB
Ort: Huskvarna
Annonssäljare och rekryterare undanbedes.