Automationsingenjör – ELF01

Automationsingenjör – ELF01

Publiceringsdatum: 18/12/2019

Elf Automation behöver förstärka teamet med ytterligare en positiv, självgående och duktig automationsingenjör.

Är du teknikintresserad programmerare som älskar att lösa problem och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete så skall du läsa vidare och söka denna tjänsten.

Vi på Elf Automation behöver förstärka vårt team med ytterligare en automationsingenjör. Du kommer arbeta med projektledning, systemering, programmering och driftsättning av industriautomation. Vid driftsättning sker detta ute hos kund och kunderna kan vara allt från stora till små industrier främst inom träindustrin.

Vi ser att du har ett genuint teknikintresse inom automation och programmering samt att du är kreativ, nytänkande och lösningsorienterad. Erfarenhet av PLC/HMI system inom Siemens, Mitsubishi men även andra system är meriterande och om du har kunskap inom robotprogrammering så är detta ett plus. Vi ser också att du har kunskaper inom elkonstruktion. Arbetet innebär mycket kundkontakt så det är viktigt att du som person är kund- och serviceinriktad samt är det meriterande om du har vana av att arbeta i projektorienterade organisationer. Du skall behärska engelska i tal och skrift, andra språk är meriterande.

Placeringsort är Tidaholm och det kommer ingå en del resor i tjänsten.

Hör av dig till Niclas Elf, 0502-19 89 93, om du har några frågor gällande denna tjänst.

Välkommen med din ansökan, märk den med ELF01 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Sista ansökningsdag är 15 januari men vi utvärderar ansökningarna löpande.

Anställning kommer att bli i Elf Automation AB. Vill du veta mer, börja här.
Vill du veta mer om Mared Group, börja här.

Företag: Elf Automation AB
Ort: Tidaholm
Annonssäljare och rekryterare undanbedes.