Är du vår nästa tekniker till träindustrin?

Är du vår nästa tekniker till träindustrin?

Vår bransch går bra! Ett tecken på detta är att vi nyanställer i vårt serviceteam. Den största utmaningen är alltså inte framtiden, utan att hitta tekniker som vill vara med på resan tillsammans med oss.

Idag lockas många tekniker av en digital karriär. Vi är en arbetsplats där man blandar analogt och digitalt! Verktyg i våra väskor och bilar tillsammans med styrningar och programmering hos våra kunder, naturligtvis digitala egna IT system och hantering. Kamratskapen är stark och något vi är stolta över! Vi vill ge fler chansen att upptäcka detta fantastiska yrke där man får se stora delar av Sverige och träffa intressanta människor samtidigt som man gör det man tycker om – löser tekniska problem, så ta steget och kontakta oss för mer info.

Arbetet innefattar nyinstallationer inom träindustrin, vilket också kan innebära att man håller i platsanpassade utbildningar, planerade underhållsinsatser samt akut service och reparation. Arbetet medför resor och övernattningar och kräver ibland att man kan ställa om med kort varsel.

Mared AB
Vi levererar högklassig utrustning och service med fokus på kvalitet till den svenska träindustrin och återvinningsbranschen och vi har gjort så i 50 år nu. Inom huset har vi en unik kompetens då vi har kunskap, erfarenhet och leverantörer för hela processen från råvaran till slutprodukt.
Mared AB är återförsäljare för ett urval av europeiska leverantörer som ligger i den tekniska frontlinjen inom sina områden och vi är en av huvudaktörerna på den Svenska marknaden. Verksamhets- och stationeringsort är Huskvarna, vi är 18 medarbetare och har en ”platt” organisation. Mared AB eftersträvar jämställdhet och mångfald, vi värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten.
Ett jobb hos oss innebär självständigt arbete med stort personligt ansvar i ett positivt och vinnande team.

Ansökningar skickas snarast möjligt till rmn@mared.se. Hör gärna av dig om du har några frågor eller om det är något du undrar över, 036-387810.

Med vänlig hälsning
Rikard Myhrman