AdelmannLogo

Adelmann Umwelt GmbH

Tyska Adelmann har tillverkat brikettpressar i mer
Tyska Adelmann har tillverkat brikettpressar i mer än 30 år. Levererar även återvinningsanläggningar för däck och är Europas (kanske världens) största leverantör av återvinningsanläggningar för kylskåp och elektronik. Flera olika modeller av brikettpressar finns i programmet och anläggningarna levereras i olika storlekar. Adelmanns maskiner och anläggningar är kända för hög driftsäkerhet, hög kapacitet och låga driftkostnader.
CPM logo

CPM

CPM står för California Pellet Mill och har anor
CPM står för California Pellet Mill och har anor redan från 1883. Pelletspressar, hammarkvarnar, pelletskylare, konditionerare, mognadkammare och matningssytem tillverkade av världsledande CPM. Pelletspressarna är byggda på väl beprövad teknik som klarar tuffa tag. CPM:s pelletspressar har erkänt bra kapacitet.
Forus

Forus

I mer än två decennier har namnet FORUS varit
I mer än två decennier har namnet FORUS varit likvärdigt med en effektiv krossteknik. FORUS krossar fungera tillförlitligt - fokuserad maskinkonstruktion med en lång livslängd och perfekt service. Hittills har mer än 1.000 mobila och stationära FORUS system sålts till internationella kunder. FORUS kunder uppskattar högsta kvalitet till konkurrenskraftiga villkor. Sedan ägarbytet år 2011, lyser FORUS varumärke med en ny glans och detta gäller inte bara den nya produktionsanläggningen relaterad till varor inom industriområdet. Enligt de nya förhållandena kan vi nu producera våra standardprodukter med korta leveranstider och ge dig optimala förutsättningar för att utföra särskilda önskemål och komplexa systemlösningar. Med FORUS, kan du göra det lilla STORT
HoeckerLogo

Höcker

Sedan 1962 skissar, planerar och bygger HÖCKER
Sedan 1962 skissar, planerar och bygger HÖCKER POLYTECHNIK lufttekniska anläggningar, brikettersystem och speciallösningar för industri- och hantverksföretag. Till en början mobila stoftavskiljare och vidare mot storfilteranläggningar med kapacitet på mer än 300.000 m³/h.
Nazzarena logo

Nazzareno

Hydrauliska brikettpressar med kapacitet kring 50-
Hydrauliska brikettpressar med kapacitet kring 50-250 Kg/h. Nazzareno är beläget i norra Italien och tillverkar utrustning för komprimering och hantering av restprodukter inom träindustrin. Nazzarenopressarna är det perfekta alternativet för företaget med lite mindre kapacitetsbehov, är enkla, smidiga och driftsäkra.
VecoplanLogo

Vecoplan

Sönderdelningsutrustning av yppersta världsklass
Sönderdelningsutrustning av yppersta världsklass typ kvarnar, huggar och därtill hörande kringutrustning för alla typer av material. Vi erbjuder krossar och rivare, kvarnar, huggar och kompletta anläggningar för de flesta ändamål. Vi har ett komplett program för kringutrustning som: transportörer, siloteknik, in- och utmatningsfickor, siktar, såll, trumlingsutrustning samt separering för magnetiska och icke magnetiska metaller. Vi kan erbjuda kompletta, driftsäkra och lönsamma lösningar anpassade efter behov, från små separata maskiner till stora kompletta anläggningar. För 40 år sedan högg den första utrustningen från Vecoplan tag i en träbit och sedan dess har man varit en pålitlig leverantör av utrustningar till träindustrin, sågverk, bioenergiproduktion, återvinningsbranschen osv. Man är marknadsledande i Europa och har levererat mer än 4000 anläggningar över hela världen. Vecoplan är en av Mareds äldsta partners, vi har nu samarbetat i över 40 år vilket har resulterat i över 400 levererade maskiner i Sverige.
ZenRobotics

Zenrobotics

Världens första robotbaserade system för
Världens första robotbaserade system för avfallssortering. ZenRobotics Recycler (ZRR) är för närvarande utformat för bygg- och rivningsavfall (CND) och återvinner värdefulla råvaror från avfallet med hjälp av avancerad maskininlärningsteknik. För närvarande kan ZRR sortera metall-, trä- och stenfraktioner. Systemet förbättras ständigt: När det lär sig att plocka nya material kan kunderna köpa den nya förmågan i form av en uppgradering!

Kontakta oss

Växel:
036-387800
Reservdelar & service:
036-387850

Vår personal

Aktuellt

Julen 2014 Jul och nyårsperioden 2014 är full med helg- och klämdagar. Många
Läs mer
ZenRobotics Next Generation 13 Nov 2014 ZenRobotics Ltd lanserar nästa generations ZenRobotics Re
Läs mer
Elmia 2014 Avfall & Återvinning Nya Elmia Avfall & Återvinning, äntligen är det dags! Elmia
Läs mer