Hem  
TräbearbetningÅtervinning/EnergiBegagnat/Used MachinesReservdelar och TillbehörServiceKontaktOm Mared

DIREKTKONTAKT

Försäljning/Sales
Reservdelar/Service
Ekonomi/Admin

Ingenjörsfirman J Mared AB
Box 214
Klövergatan 6
SE - 561 23 Huskvarna

036-387800
post@mared.se

Sök

SÖK

Nyhetsbrev

NYHETSBREV

B

 
Återvinning/Energi

ÅTERVINNING/ENERGI

En vinnare som är åter...

...måste väl vara en återvinnare?
Med vidareutvecklade maskiner är Forus tillbaka på marknaden med såväl mobila som stationära krossar. Forus erbjuder starka, aggressiva och effektiva maskiner som inte bara krossar de flesta materialtyperna utan även allt motstånd på marknaden. Forus mobila krossar finns i utförande med larvfötter, utformade för lastväxlare eller utformade som lastbilssläp.

Forus hittar Ni bara hos oss på Mared

 

Tjäna pengar - ta vara på restprodukterna

Vi levererar utrustning, anläggningar och system för att bearbeta, vidareförädla många olika material ex. trä, plast, papper, hampa, industri-, elektronik- och hushållsavfall och mycket mer.
Rivare, kvarnar, huggar, sållning, sortering, brikettpressar, pelletpressar, transportörer, hanteringsutrustning, anläggningar och system.

Återvinning/Energi

 

 

Alla vill ha en Vecoplan

Oavsett om det är restprodukter från sågverk, hyvleri eller snickeri så finns det en Vecoplan som gör att ni kommer tjäna mer pengar.
Robust och slitstark är dess kännetecken! Minimalt med slitdelar till en högkapacitet för att ni ska få en så effektiv produktion som möjligt.
Läs mer...
 

Zenrobotics - Sortering med lönsamhet

Aldrig tidigare har det varit så enkelt att tjäna pengar!
Intresset för återvinning och sophantering har aldrig varit så stort som nu, vilket siffrorna visar med rekordår på investering i återvinning.
Läs mer... 

 

CPM - Hammarkvarnar

Förstaklass till ett bra pris. Nu går det gröna tåget för bioenergi! Frågan är, om du vill hoppa på förstaklass och luta dig tillbaka på hög kompetens och driftsäkerhet
Gör din förfrågan redan idag! När du investerat vill du inte vara utan.
Läs mer...